Artan Lili u Tvornici Kulture

Nakon vrlo uspješnog prošlogodišnjeg koncerta u sklopu turneje ”10 godina teškog undergrounda”, beogradska grupa Artan Lili vraća se u zagrebačku Tvornicu kulture 2. prosinca 2023. godine.

Artan Lili čine Romana Slačala, Marko Ajković, Ivan Skopulović i Bojan Slačala, a na glazbenoj su se sceni predstavili 2012. godine. Otad su objavili dva albuma: ”Artan Lili” (2014.) i ”New Deal” (2016.), dok je treći album u nastanku. Brojnim su nastupima diljem regije osvojili publiku željnu melodičnog rokenrola i zarazne plesne energije. ”Otrov”, ”Maca”, ”Foliram”, ”Oud”, ”Priča” i ”Rokenrol posle rokenrola” samo su neki od singlova s albuma ”III” koji su slušateljima već zapeli za uho.

Prošlogodišnjim je koncertom grupa Artan Lili oduševila zagrebačku publiku koja je pjevala sve riječi u glas s bendom, a u prosincu će dobiti priliku čuti i nove pjesme. ”Najbolje što znam”, ”Ako stanemo tu”, ”Srce”, ”Sajko”, ”Na mišiće”, ”D.E.P.R.A.”, ”Rokenrol posle rokenrola” i ”Hardkor i pank” tutnjat će Tvornicom kulture ovog prosinca.

Ulaznice po cijeni od 13 eura potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima Entrija ili online na Entrio.hr. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 15 eura.

(32)

Artan Lili u Tvornici Kulture