Balkanski trap u novom izdanju – Fran FM predstavlja svoj album prvijenac “Influencerica”

Na dinamičnoj hrvatskoj glazbenoj sceni, novo ime donosi svježinu i energiju.

Fran FM, novitet u trap svijetu, predstavlja svoj debitantski studijski album pod nazivom “Influencerica”. Sa svojih trinaest pjesama, ovaj album ne samo da odiše modernim zvukom, već i istražuje suvremene trendove glazbene industrije.

Album nosi ime po istoimenom prvom singlu “Influencerica”, koji je postavio temelje za Franovu glazbenu karijeru. Kroz čitav album dominira tzv. balkanski trap, čija se energija provlači kroz ritmove i tekstove. Ovaj mladi glazbenik donosi svježinu u glazbeni pejzaž kroz svoj moderni pristup, kombinirajući tradicionalne elemente sa suvremenim zvukom.

Fran FM, poznat i kao Fran Mijatović, nije stranac u glazbenom svijetu. Sa završenom Školom primijenjene umjetnosti i dizajna, te glazbenom školom Zlatka Grgoševića, Fran je i obrazovan glazbenik. Njegova strast prema glazbi odvela ga je na profesionalno putovanje, a album “Influencerica” označava početak novog poglavlja u njegovoj karijeri.

“Ne mogu vjerovati da moj prvi album uskoro izlazi. Biti mladi glazbenik i stvarati glazbu danas je veliki izazov, ali ako voliš taj posao i ako se i malo u tome nađeš, onda sve ima smisla”, rekao je Fran.

“Influencerica” je Franov izraz mladosti, kreativnosti i strasti prema glazbi. Fran FM donosi svježi zvuk i perspektivu na trap sceni, osvajajući publiku svojim plesnim ritmovima i modernim pristupom. Njegov debitantski album predstavlja samo početak njegove glazbene priče, koja obećava puno uzbuđenja.

Foto: Matija Škalić

(12)

Balkanski trap u novom izdanju – Fran FM predstavlja svoj album prvijenac “Influencerica”