Bend Crno na bijelo predstavlja novi singl ‘Kristina’

Sjajni Slavonci iz okolice Vinkovaca, bend Crno na bijelo nakon uspjeha s hit singlom “Ti moraš biti moja” ponovno oduševljavaju slušatelje novom pjesmom “Kristina”. No, nemojte da vas naslov zavara, riječ je o ljubavnoj pjesmi sjajnog teksta koji bi mogao riješiti ljubavne dileme mnogih mladih parova.

Autor glazbe i stihova za pjesmu koja osvaja na prvo slušanje je Mario Vestić, jedan od najplodnijih hrvatskih autora. Iako ju je posvetio jednoj Kristini, poruka je vrlo jasna – za ljubav svoje žene pravi muškarac je spreman učiniti sve, dovoljan je samo kratki poziv da krene prava ljubavna avantura. Nova pjesma je dobila i zanimljivu video priču u režiji Darka Bušnje. U dinamičnoj ljubavnoj priči glavnu ulogu je preuzela mlada Mirjana Knežević, fantastično utjelovivši fatalnu Kristinu.

Za zanimljiv aranžman i sjajnu, modernu produkciju se pobrinuo Branimir Jovanovac Bani, poznat kao član i producent Opće Opasnosti. Bani je mlade Slavonce obukao u moderno pop ruho.

Grupa Crno na bijelo je prvim singlom prikupila simpatije slušatelja, ali i struke zbog iznimne energije koju prenose svojim nastupom pa ne sumnjamo da će i “Kristina” biti rado slušana diljem Hrvatske. Iznimno catchy refren jamči da će novu melodiju svi zaljubljeni pjevušiti sa puno žara.

Sad je već jasno da Crno na bijelo polako korača prema jednoj priči koja će sasvim sigurno obilježiti skoriju budućnost hrvatske glazbe.

https://youtu.be/QzmraPMVPjY

(294)

Bend Crno na bijelo predstavlja novi singl ‘Kristina’