Boban Dževerdanović i Rockoko Orchestra predstavljaju singl “Lolo moja”

Kad se autorski, aranžerski i svirački ujedine Vojvodina i Slavonija, rezultat je odlična pjesma kao što je “Lolo moja”.

U brzom ritmu, uz pratnju tambura, harmonike, violine i u čardaš manirama, Boban Dževerdanović i Rockoko Orchestra predstavljaju svoj novi singl.

Orkestar je zablistao svirajući svoje kromatske prohode u četverodobnoj mjeri, a rijetki su oni koji mogu tako zdušno, s tolikom lakoćom odsvirati zadane im note te se u hirovitom tempu poigravati s njima isprepličući ih s harmonijskim pomacima specifičnima za mađarski čardaš.

Boban Dževerdanović odlično se snašao u ulozi frontmena narodnog sastava, dokazujući time da mu u dobrom okruženju i uz još bolju pratnju ni jedan glazbeni oblik nije stran. Za snimanje spota odabrano je Ladanjsko imanje Principovac u blizini Iloka, koje je zbog svog austrougarskog stila gradnje i vinorodnog okruženja pjesmi “Lolo moja” dalo još jednu dimenziju više jer se upravo tu, već stoljećima, ovakve pjesme najčešće sviraju.

Autor glazbe i stihova pjesme je Boban Dževerdanović, a aranžman uz njega potpisuje Tihomir Ivanetić koji je zaslužan i za audio produkciju cijele pjesme. Za snimanje spota pobrinuli su se Mario Šulina i Ivan Bilandžić, a produkciju spota odradila je Produkcija Nova 2024.

(17)

Boban Dževerdanović i Rockoko Orchestra predstavljaju singl “Lolo moja”