Brojni poznati prošetali HDU glazbenim kućicama

Kratkim akustičnim koncertom grupe Vatra u srijedu su otvorene Glazbene kućice Hrvatske diskografske udruge. U danima uoči Uskrsa, točnije od 12. do 14. travnja u centar Zagreba, na Cvjetni trg, stigle su kućice hrvatskih diskografa, gdje svi zainteresirani mogli pronaći omiljena glazbena izdanja po prigodnim cijenama te druge glazbene zanimljivosti.

Uz grupu Vatra, koja je otvorili ovaj mali glazbeni sajam, članovi grupe Pravila igre više od sat vremena potpisivali su svoj prvi album ‘Nebo na mojoj strani’. S fanovima su se družile i Frajle te Slavonia band koji su također potpisivali svoj novi album ‘Zlatni dvori’ i družili se s okupljenim fanovima.

U srijedu u popodnevnim satima Jeleni Rozgi dodijeljena je zlatna ploča Hrvatske diskografske udruge za uspjeh albuma ‘Moderna žena’, koji se već tjednima nalazi na prvom mjestu službene top liste prodaje. Jelenini fanovi u kućici Croatia Recordsa mogli su nabaviti i svoj potpisani primjerak albuma.

Drugi dan sajma nastupili su Emina Arapović, Max Hozić i grupa Buđenje, dok su se s fanovima družili mladi Eni i Vjeko sudionici glazbenog showa Voice. Sajam će danas zatvoriti grupa Bang Bang koncertom koji počinje u 17.30 sati.

U posjeti HDU glazbenim kućicama našla su se i brojna poznata lica od Alke Vuice, Lee Mijatović, Sandija Cenova, Jurice Popovića, Borisa Rogoznice i Doris Pinčić, Željka Krušlina Kruške te mnogih drugih.

‘HDU Glazbene kućice’ dio su manifestacije ‘Mjesec glazbe’ koju organizira Hrvatska diskografska udruga uz podršku najvećih hrvatskih diskografskih kuća, ZAPRAF-a – kolektivne organizacije za zaštitu prava diskografa te uz pokroviteljstvo Grada Zagreba.

(260)

Brojni poznati prošetali HDU glazbenim kućicama