CMC Slavonija Fest – CMC200 u Slavonskom Brodu

U suradnji s Turističkom zajednicom i Gradom Slavonskim Brodom, CMC televizija ove godine predstavlja prvi festival ‘na kontinentu’.

Naslanjajući se na višegodišnju tradiciju i iskustva u organizaciji CMC festivala u Vodicama, CMC TV ove godine u Slavonskom Brodu, u Tvrđavi Brod, predstavlja prvo izdanje CMC Slavonija Fest – CMC200.

Barokna pogranična tvrđava na rijeci Savi, ujedno i spomenik nulte kategorije, pretvorit će se 26. i 27. kolovoza u veliku koncertnu pozornicu na kojoj će izvođači u revijalnom, festivalskom dijelu predstaviti nove glazbene uratke.
Svoje su nastupe na glavnoj pozornici 27. kolovoza, potvrdili Teška industrija, Adastra, Bang Bang, Buđenje, Emir & Frozen Camels, Saša Lozar, Flyer, Mia, Republika, Regina, En Face, Hard Time, Keops, Filip Dizdar i Judette.

Naglašeni pop rock izričaj, kao sadašnja i buduća smjernica festivala, dodatno je istaknut izborom koncertnih headlinera festivala, regionalnih atrakcija – beogradskog Van Gogha i legendarnih Majki.

Kao što i priliči prvom izdanju festivala, osigurana je vrhunska produkcija, od audio opreme do scenografije, rasvjete i voditelja, a svakako valja spomenuti da će svi izvođači nastupati uživo, što garantira vrhunsku glazbenu koncertnu poslasticu u trajanju od više od 5 sati!

Jedno od popratnih događanja festivala je i, kako Brođani kažu, “nikad prežaljeni”, Rock maraton.

Legendarno glazbeno događanje čiju su pozornicu pohodila najveća imena regionalne scene, koje je svoje prvo izdanje imalo u srpnju davne 1988., nastavlja svoj put u petak, 26. kolovoza. Na zasebnoj pozornici postavljenoj u Tvrđavi Brod nastupit će nova imena brodske i slavonske rock scene uz headlinere čija imena organizatori još drže u tajnosti.

26. i 27. kolovoza CMC Slavonija Fest – CMC200 i Rock maraton upisuju Slavonski Brod na kartu nezaobilaznih ljetnih koncertnih destinacija!

Želja je organizatora da CMC Slavonija Fest – CMC200 u sljedećih nekoliko godina preraste u festival koji će nadići lokalnu razinu i postati jedno od značajnih koncertnih događanja na kontinentu koje privlači ljubitelje dobre glazbe iz Hrvatske i regije.

(17251)

CMC Slavonija Fest – CMC200 u Slavonskom Brodu