Davor Radolfi predstavio novi album “Novi čovjek sam sutra”

Croatia Records Studio ispunili su jučer latino ritmovi pjesama Davora Radolfija koji je mnoštvu okupljenih predstavio svoj aktualan album “Novi čovjek sam sutra”.

U pratnji sjajnih glazbenika, predstavnici medija i brojni gosti uživali su u novim pjesmama, a posebno iznenađenje bilo je kad je Davor Radolfi uz svoju kćer Leu otpjevao naslovnu pjesmu albuma.

“S Leom bi uvijek radio duet zbog njenog sentimenta i pogleda na život, jako voli glazbu i piše prekrasne pjesme. ‘Novi čovjek sam sutra’ je optimistična pjesma i ima poruku, govori o čovjeku i njegovu načinu života. Kad krene novim putevima, uvijek postoji taj stari kojem se može vratiti jer mu je taj poznat.”rekao je Radolfi.

Pjesmu su zajedno napisali za vrijeme lockdowna u kojem je Davor intenzivno pisao i snimao pjesme za album koji je objavljen u lipnju ove godine. Posebno se zahvalio i autorima pjesama, a među njima bila je i voditeljica Uršula Tolj.

“Znamo se dugi niz godina, surađivali smo u brojnim glazbenim emisijama i on zna da ja pišem tekstove. U jednom susretu me zamolio da mu neke pošaljem, a tekst pjesme ‘Sanjao sam da te volim’ mu se jako svidio. Meni je ovo jako lijepa suradnja, pjesma mi se jako sviđa i jako sam sretna što je prva na albumu”rekla je Uršula Tolj.

Duško Lokin, Željko Bebek sa suprugom RužicomŽeljko Krušlin Kruška sa suprugom Ivanom Radaljac Krušlin, Jurica Pađen i veliki broj poznatih gostiju uživali su u plesnim ritmovima i zaraznoj energiji koju su dijelili s Radolfijem.

Davor Radolfi više od 30 godina vlada glazbenom scenom, a uz sva profesionalna ostvarenja, njegova osobnost i pozitivan duh odavno su osvojili publiku. Njegove pjesme spoj su uzbudljivog južnoameričkog ritma s primjesama tradicionalnog Mediterana u kakvom domaća publika može uživati samo u njegovim pjesmama.

Ljubav prema glazbi traje od rane mladosti. S nekoliko zaljubljenika u glazbu, osnovao je bend Ritmo Loco, kojem se u potpunosti posvećuje. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Davor Radolfi objavio je 15 studijskih albuma i nekoliko kompilacija.

Foto: Karla Matulina

(14)

Davor Radolfi predstavio novi album “Novi čovjek sam sutra”