Frano Pehar & Tarapana Band predstavljaju novi album “Volim te živote”

Nakon uspješnog debitantskog albuma “Ja sam na te ponosan”, Frano Pehar i Tarapana Band pripremili su novi studijski album “Volim te živote”. Na izdanju se nalazi devet novih hitova od kojih su neki već dobro poznata emotivna balada “Nisam birao”, kao i ljetni singl “Konobaru” kojima su najavili njegov dolazak.

Frano i Tarapana jedan su od najpopularnijih mladih sastava ovih prostora i nezaustavljivi su već godinama. Iza sebe imaju brojne nastupe diljem Hrvatske i regije, a na popis će uskoro dodati i ovogodišnji CMC festival u Vodicama gdje će i predstaviti novi album.

Album “Volim te živote” obilježila je suradnja s jednim od najpopularnijih regionalnih pjevača, Matom Bulićem, na još jednom prijateljskom duetu. “Nisam ja bez korijena” druga je zajednička pjesma ova dva glazbenika i rođaka koji su prije pet godina osvojili srca slušatelja svojim prvim duetom “Ja sam na te ponosan”, a a isto su spremni i ove godine.

CD “Frano Pehar & Tarapana Band – Volim te živote” možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Croatia Records ili putem webshopa

(10)

Frano Pehar & Tarapana Band predstavljaju novi album “Volim te živote”