Frano Pehar & Tarapana Band predstavljaju novi ljetni hit “Bolnica”

Nakon brojnih hitova koji su osvojili srca publike kao što su “Nisam birao” i “Konobaru”, Frano Pehar & Tarapana Band predstavljaju novi hit “Bolnica”. 

Frano je ovom pop pjesmom pokazao da se odlično snalazi i u tom žanru. Pjesma je veoma energična, brzog, zaraznog ritma, s ljubavnom porukom – uvijek bit ću tu, samo za tebe.

Glazbu i tekst potpisuje autor brojih hitova Dušan Bačić, a aranžman Bojana Dragojevića stvara jedinstven doživljaj. Pjesma je još jedan dokaz da nastavljaju dominirat našom scenom donoseći uvijek nešto autentično. S obzirom na tekst pjesme, “Bolnica” će zasigurno dugo ostat u srcima svih ljubitelja dobre glazbe.

Frano i Tarapana jedan su od najpopularnijih sastava ovih prostora, a iza sebe imaju brojne nastupe diljem Hrvatske i regije. Početkom mjeseca su na CMC festivalu u Vodicama predstavili svoj drugi studijski album “Volim te živote” na kojem je “Bolnica” jedan od devet novih hitova. Album je obilježila i suradnja s jednim od najpopularnijih regionalnih pjevača, Matom Bulićem, na još jednom prijateljskom duetu “Nisam ja bez korijena”.

(15)

Frano Pehar & Tarapana Band predstavljaju novi ljetni hit “Bolnica”