Gea predstavlja novi singl ‘Još te mogu iznenaditi’

Gea je novo ime EUROart banda te pod promjenjenim nazivom predstavljaju novi singl “Još te mogu iznenaditi” kojim počinju suradnju s cijenjenim hrvatskim skladateljem Antom Pecotićem. Pjesma je 3. studenog premijerno izvedena na radiju Kaj, dok je spot premijerno prikazan na CMC televiziji te portalu 24 sata.

O promjeni imena u bendu kažu:
“Da, odlučili smo se na promjenu jer u današnje vrijeme stagnirati znači nazadovati, a mi otvaramo novo poglavlje naše uspješne priče sa novim imenom, novom pjesmom i novim producentom. Pjesma ‘Još te mogu iznenaditi’ djelo je renomiranog autora Ante Pecotića te označava početak suradnje sa samim vrhom autorsko-producentskog društva domaće estrade. Osjetili smo da je ovo ključni moment u našoj karijeri i jednoglasno se složili da se od danas EUROart BAND zove GEA (Grupa Euro Art). Kako je svemu što radimo krajnji cilj ponuditi našoj publici kvalitetu i vrhunski umjetnički doživljaj, tako su i ove promjene dio naše odluke da ne živimo na staroj slavi te da uvijek želimo i nudimo više.”

Pod novim imenom i dalje su na okupu isti članovi benda: Igor Drvenkar, Marijana Filipan, Branko Jemrić, Neven Banfić, Neno Kos i Dario Sinjeri.

Ponosni su na činjenicu što dugi niz godina njeguju prijateljski, ali prvenstveno profesionalan odnos koji rezultira odličnom glazbom i zadovoljnom publikom, a priznati su i od strane svojih cijenjenih kolega poput Olivera Dragojevica, Miše Kovača, Tereze Kesovije, Massima, Jasne Zlokić te Doris Dragović s kojima su ostvarili zanimljive suradnje.

Za režiju spota snimanog na predivnim lokacijama Budimpešte, na utvrdi Stari grad Đurđevac i u Zagrebu zaslužan je Dario Lepoglavec koji ponovno pokazuje snagu svog kreativnog talenta, a djevojku mladog pjevača Igora glumi manekenka i umjetnica Deniss Grgić, koja je ujedno i autorica crteža koji se pojavljuju kao lajt motiv spota.

https://youtu.be/e58PcxFZPjg

(683)

Gea predstavlja novi singl ‘Još te mogu iznenaditi’