Grupa 777 na Zagrebački festival stiže s pjesmom “Nema signala”

“Nema signala” je singl koji će na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu izvesti Grupa 777.

Pjesma govori o ljudskoj potrebi za duhovnim čišćenjem i želji za mirom i suživotom, a autorski ju potpisuje Andrej Baša.

“U svima nama postoji potreba za redom i svi želimo izlazak iz situacije u kojoj se nalazimo. A bez katarze i čišćenja od svih nametnutih informacija koje stvaraju od nas strojeve, to nije moguće. Šokantni muk na svim vezama, prestanak svih komunikacija i tišina koja vodi otrežnjenju, početak je nečeg novog, ljepšeg. Barem u pjesmi”, rekao je frontmen grupe Andrej Baša.

Grupa 777 ima bogatu glazbenu povijest. Od davne 1973. godine pa do početka devedesetih godina publiku su osvojili brojnim hitovima kao što su “Banane”, “Tko te voli više od mene”, “Ti si moj hit”, “Ne idi Gorane”, “Srce od papira”, “Serenada i mandoline” s Kićom Slabincem, “Ljiljane moj bijeli”. Ovo im je osmi nastup na Zagrebačkom festivalu, a autor Baša prvi put je sudjelovao prije točno pedeset godina pjesmom “Željena” u izvedbi Dalibora Bruna.

Nema sumnje da je pjesma “Nema signala” još jedna uspješnica koja će osvojiti srca publike na Zagrebačkom festivalu, a do tada je slušajte na svim digitalnim platformama.

(125)

Grupa 777 na Zagrebački festival stiže s pjesmom “Nema signala”