Grupa Fit predstavlja album  “FIT – The best of, 40 godina”

U prodaji je album “FIT – The best of, 40 godina” koji sadrži najveće hitove kultne riječke grupe Fit.

Krajem prošlog stoljeća, bend je osvojio publiku diljem regije zaraznim pop pjesmama, a na oduševljenje obožavatelja, 40 godina nakon osnutka, dvojac iz benda, Davor Lukas (vokal) i Zorko Opačić (gitara) ponovno se okupljaju kako bi snimili svoje najpoznatije pjesme iz svake faze karijere u novom aranžmanu. Bendu se pridružuju Mirko Sokolović (bas) i Alen Tibljaš (bubnjevi).

Nove verzije pjesama nastale su u želji da se prikladno proslavi 40. obljetnica benda, a Croatia Records u suradnji sa srbijanskom izdavačkom kućom Fidbox, predstavlja pjesme publici na CD-u i na vinilu, koji će uskoro također biti u prodaji.

Grupa Fit svoj status stekla je vrlo brzo i s malom količinom materijala. Sa samo dva studijska albuma postali su svjetla priča riječke rock scene. U samim počecima, pomogli su im legendarni frontmen beogradskog benda EKV, Milan Mladenović, i bubnjar Ivan Fece Firči  koji su sudjelovali u stvaranju prvog albuma.

“The best of” posveta je uspjehu benda, a zbog kultnosti njegovih hitova, ovaj album ima iznimnu komercijalnu svrhu. Na njemu obožavatelji mogu uživati u nezaboravnim pjesmama poput “Mačka”, “Zaboravit ću sve”, “Rijeka”, “Telefon” i “Rock’n’roll je kriv za sve”.

“FIT -The best of, 40 godina” možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Records te na webshopu.

 

(58)

Grupa Fit predstavlja album “FIT – The best of, 40 godina”