“Imala si sa mnom sve” novi je album Ivana Štivića

Od danas je u prodaji novi studijski album poznatog slavonskog pjevača Ivana Štivića. Radi se o još jednom zajedničkom izdanju Campusa i Croatia Recordsa.

Na albumu se nalazi deset tamburaških pjesama koje je Štivić snimio u zadnje dvije godine. Neke od pjesama bile su izvedene na festivalima “Šokačke pisme” i “Zlatne žice Slavonije”, ali većina je novih, neobjavljenih skladbi.

Ivan Štivić je za ovo izdanje u autorskom i produkcijskom smislu odabrao vrhunske glazbenike. Osim što je i sam autor nekoliko pjesama, na albumu se kao autori pojavljuju: Miroslav Škoro, Ivica Plivelić i Krešimir Stipa Bogutovac, a kao aranžeri tu su: Željko Nikolin, Darko Čuvidić i Ivica Plivelić. U simbiozi ovih vrhunskih glazbenika kao finalni proizvod nastao je hvalevrijedan tamburaški album “Imala si sa mnom sve”.

Ivan Štivić ostaje vjeran klasičnoj tamburaškoj produkciji, što znači da na svojim pjesmama ne koristi elektronička pomagala nego mu je prateća postava klasična tamburaška. I sam kaže da kao rođeni Šokac želi da tambura zauvijek zvuči autohtono, onako kako je Slavonci oduvijek sviraju. Njegova vjerna publika željno očekuje ovaj album, a Ivan Štivić najavljuje već dogodine izlazak novog studijskog albuma.

(11)

“Imala si sa mnom sve” novi je album Ivana Štivića