Ivan Martić Ivica poručuje “Ja sam sokol”

Posavski glazbenik Ivan Martić Ivica predstavio je novi singl “Ja sam sokol”, posvećen svima onima koji su napustili svoju domovinu i otišli “trbuhom za kruhom”.

Iza zabavnog, plesnog ritma pjesme krije se značajna priča inspirirana čovjekom koji je 35 godina proveo u dijaspori, a zatim se odlučio vratiti u svoju domovinu.

“Mi smo bili inspirirani njegovim povratkom, pa smo napravili tu pjesmu koja je stvarno autentična, kao i čitava priča. Iza tog lika stoji taj jedan čovjek koji se vraća, i koji je stvarno poželio svoju domovinu, da se vrati u mjesto gdje je rođen. Tamo se sada vratio, kao i cijela njegova obitelj. Radi se o jednoj priči koja je stavljena u pjesmu i spot” , podijelio je Ivan Martić Ivica.

Za pjesmu je snimljen i videospot koji prati priču, pa tako uživamo u predivnim kadrovima Tomislavgrada, rodnog mjesta gospodina iz pjesme. Spot je snimio Elvedin Sarić, dok tekst potpisuje Leonardo Baksa Čeči . Za aranžman i produkciju zaslužni su Toni Eterović i Neno Čubrilo, koji je ujedno i autor glazbe. Čubrilo je podijelio kako mu je bilo surađuvati s Ivicom, ali i najavio neke nove projekte. “S Ivicom je jako lijepo surađivati. On je veseo, ljudi ga vole, lijepo je s njim svirati i biti na bini.  Imamo neke projekte, sa Tonijem radim. Jučer smo baš bili u studiju, isprobavamo neke melodije.”

Nakon uspješnog nastupa na ovogodišnjem CMC 200 Slavonija festu, Ivan Martić Ivica nastavlja nizati melodije uz koje ćemo se zasigurno još dugo zabavljati.

(201)

Ivan Martić Ivica poručuje “Ja sam sokol”