Iz duše za dušu – “Na svoje misto” je prekrasna nova pjesma Dome Kodže

Nakon uspješnog prvog autorskog singla “Otplovija bi s njom”, Dome Kodžo predstavlja novu dalmatinsku baladu “Na svoje misto”.

Tekst je napisao Aleksandar Čubrilo, a Dominik Lučić zaokružio je cijelu priču s lijepom melodijom uz aranžman koji je dodao poseban karakter pjesmi.

“Dugo sam razmišljao u kojem smjeru krenuti nakon prvog singla. Dok sam Saletu Aleksandar Čubrilo ispričao svoju priču, nisu bila potrebna dodatna potpitanja jer su emocije prevladale. Shvatio je moju poantu na prvu i stihovi su samo letjeli i svaki je ravno iz duše govorio”, rekao je Dome.

Pjesmu krasi i prekrasan videospot pod redateljskom palicom Jana Ercega. Snimljem je u piktoresnom zavičaju Općine Pakoštane. Dome je imao ulogu naratora, a dvoje prekrasnih mladih ljudi oživilo je cijelu priču.

Spotom su htjeli prenijeti emociju i dočarati pjesmu pjesmu na svoj način – kao predivnu priču punu boja i emocija koja se sastoji od raznih uspona i padova. Dome se nada da će se svi roditelji, a i zaljubljeni pronaći u stihovima.

“Imam osjećaj da sad nakon predivnih godina mladosti, škole, pjesme, svirki i druženja dolazi sve ‘na svoje misto’. Život koji nosi jednu dodatnu razinu odgovornosti, ali one slatke odgovornosti”, zaključio je Dome.

 

(33)

Iz duše za dušu – “Na svoje misto” je prekrasna nova pjesma Dome Kodže