J.R. Augustov album „Still Waters“ dostupan za prednarudžbu

Album “Still Waters”, nastao u doba pandemije u J.R.-ovu kućnom studiju, njegova je intimna priča svijeta koji se nezaustavljivo mijenja, kako na individualnoj razini pojedinca, tako i na globalnoj. 

Cijeli je album pomno promišljen; od samih pjesama i produkcije koju sam potpisuje pa do vizuala, odnosno spotova koji ga najavljuju. Album će na Veliki petak, 15. travnja, biti dostupan na svim streaming platformama.

“Dealing with the Pain” prvi je singl s novog studijskog albuma ovog višestrukog dobitnika Porina i autora svjetskog kalibra, a novi singl J.R. je najavio već za 14. travnja, odnosno za Veliki četvrtak. Svrstavanje J.R.-ove glazbe u žanrovske ladice bila bi blasfemija, zato otvorenog uma i otvorenog srca uđite u njegov svijet. Neka vas ne zaprepasti ono što vidite, simboli su tu da nam poigravanje njima otvori neka nova područja slobode.

J.R.-ov jedinstveni pogled na umjetnost rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Svoju svjetsku klasu već je pokazao prijašnjim radom, a nema sumnje, opravdat će je i novim albumom.

Fotografija: Filip Gržinčić

(7)

J.R. Augustov album „Still Waters“ dostupan za prednarudžbu