Josipa Lisac svojim prvim virtualnim koncertom oduševila obožavatelje diljem svijeta

Prvi virtualni koncert glazbena diva Josipa Lisac održala je 14. veljače, na Valentinovo.

Dan ljubavi ujedno je i njezin rođendan, a iako ga ne voli slaviti gotovo svake godine tog datuma održava koncert u znak zahvale publici koja ju vjerno podržava već preko 50 godina.

Vrhunska interpretatorica se u prvom virtualnom nastupu snašla savršeno, pokazavši svoju superiornost i mogućnost prilagodbe svakoj situaciji. U pratnji vrhunskih glazbenika otpjevala je nekoliko pjesama iz svog bogatog glazbenog kataloga kao što su „Boginja“, „O jednoj mladosti“, „1000 razloga“, „Gdje Dunav ljubi nebo“, „Magla“, „Danas sam luda“, „Make up“ i „Ležaj od suza“, a koncert je započela antologijskom pjesmom „Što me čini sretnom“.

Kao velika obožavateljica poezije Josipa je na koncertu pročitala pjesmu „Gdje si?“ spisateljice Side Košutić, te pjesmu „Kako se vodi ljubav virtualno“ dugogodišnje prijateljice Romane Brolih. Za poseban audio vizualni doživljaj svake pjesme zaslužan je umjetnik Ivan Lušičić Liik, a oduševljena publika iz više od trideset zemalja s nekoliko kontinenata zatrpala je chat box Entriove platforme brojnim komentarima.

Da koncert ipak prođe u rođendanskom duhu pobrinuli se glazbenici Davor Črnigoj, Borna Šercar, Elvis Penava i Toni Starešinić koji Josipu prate godinama, poklonivši joj prekrasan buket crvenih ruža Saše Šekoranje, a nakon čestitke uz šampanjac Josipa je otpjevala pjesmu „Ispočetka“ s kojom redovito završava svoje koncerte.

(171)

Josipa Lisac svojim prvim virtualnim koncertom oduševila obožavatelje diljem svijeta