Koncert Crvene jabuke u Slavonskom Brodu

Legendarna Crvena Jabuka najavljuje koncert u Slavonskom Brodu, 14. 10. 2023. u Športskoj dvorani Vijuš. 

Pripremite se za nezaboravno glazbeno putovanje kroz više od tri desetljeća glazbene karijere legendarne grupe Crvena jabuka! Pridružite nam se u Slavonskom Brodu i zaronite u zvuk koji je obilježio generacije.

Na ovom koncertu očekuju vas bezvremenske pjesme poput “Ima nešto od srca do srca”, “Tvoga srca vrata”, “Bježi kišo s prozora”, “Zovu nas ulice”, “Sestro srca mog”, “Radio”, “Volio bih da si tu” i mnoge druge.

Ova glazbena večer bit će prava poslastica za sve ljubitelje domaće glazbe i nostalgične duše koje žele podijeliti nezaboravne trenutke s ovom kultnom grupom. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme kako biste bili dio ovog jedinstvenog glazbenog događaja!

Više od trideset i pet godina glazbene karijere, na stotine hitova, prepoznatljiv vokal, svima dobro znane starke i još puno puno toga, najbolje opisuju Crvenu jabuku. Njihov zvuk mnoge veže za neke lijepe trenutke i sjećanja iz mladosti, trenutke u kojima su se zaljubljivali ili pak s društvom uz more i gitarom u ruci živjeli neke bezbrižne dane.

Doživite glazbu koja povezuje srca i budi najljepše uspomene.

(29)

Koncert Crvene jabuke u Slavonskom Brodu