Kornelija – Znam da me voliš

Sa ovom zaraznom power baladom, Kornelija je na radijskim postajama ponovila uspjeh njenih prethodnih singlova.

Početkom prošle godine sa pjesmom “Ja sam takva kakva sam”, Kornelija je postala najmlađi izvođač koji je ušao na službenu nacionalnu top listu HR TOP 40. Od nedavno, Kornelija je vlasnica još jednog rekorda. Njen posljednji singl “Božić bijeli dolazi” postigao je izuzetan uspjeh i stigao na visoko 3. mjesto. Kornelija je time postala najmlađi izvođač koji je dospio u sam vrh top liste HR TOP 40, među prve tri pjesme.

Pjesma “Znam da voliš me” govori o rastanku dvoje ljudi koji se još uvijek vole, ali su svjesni da njihova veza nema budućnost. Unatoč ljubavi koja još uvijek traje, shvaćaju da je najbolje da svatko krene na svoju stranu. Glazbu i tekst, kao i sve prethodne Kornelijine uspješne singlove, potpisuje autorsko producentski tim “Hit Factory”, dok je za moderan aranžman i produkciju u skladu sa svjetskim trendovima zaslužan ZETZ.

Za pjesmu “Znam da voliš me” Kornelija sada ima i videospot nastao u produkciji AVS Broadcasta. Kornelija je ovu godinu započela radno i već je pripremila novu pjesmu s kojom će se predstaviti na CMC festivalu 11. lipnja u Vodicama, a planira i izlazak svog prvog albuma krajem godine.

(34)

Kornelija – Znam da me voliš