Kumovi predstavili “Ženu čarobnu”

“Žena čarobna” novi je singl grupe Kumovi, čijim će se stihovima na svakom plesnom podiju odati počast pripadnicama ljepšeg spola koje svojom pojavom šire čaroliju.

Grupa Kumovi iza sebe ima dugogodišnju tradiciju sviranja kako na svadbenim svečanostima, tako i na javnim događanjima i festivalima diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu, stoga posve zasluženo nose titulu “kumova dobre zabave”. Dosad su se javnosti predstavili dvama albumima: “Najbolje tek dolazi” “Isti je grad” u izdanju Croatia Recordsa.

Kumovi autorski surađuju s etabliranim glazbenicima poput Ivana Zaka, Mirka Šenkovskog Geronima, Faye, Denisa Dumančića, a pohvaliti se mogu i nastupima s Dalmatinom, Severinom, Jelenom Rozgom, Ivanom Zakom, Željkom Samardžićem i mnogim drugima.

Autorski hitovi “Isti je grad”, “Život si moj”, “Da mi život da”, “Vina i rakije” imaju više milijuna pregleda na Youtubeu i najbolja su potvrda kako su Kumovi sinonim za odličnu zabavu. Novi spot i singl “Žena čarobna” oda je ženskoj ljepoti te će se zasigurno naći na popisu želja budućih mladenaca. Autor teksta za pjesmu je Đurđa Habel, dok glazbu i aranžman potpisuje Toni Zadro. Za spot je zaslužan Siniša Grabež sa svojom ekipom.

(15)

Kumovi predstavili “Ženu čarobnu”