Laura objavila prvu autorsku pjesmu simboličnog naziva “Bez tebe”

Nakon što se široj publici predstavila pjesmom “Sreća”, 17-godišnja Laura objavljuje prvu autorsku pjesmu simboličnog naziva “Bez tebe”.

Glazbu i tekst emotivne balade potpisuje upravo Laura, dok su pjesmu aranžmanski oblikovali i producirali Igor Drvenkar i Dario Mihić. Za režiju i produkciju spota zaslužan je Petar Begović, uz čiju je pomoć Laura ispričala priču o nesretnoj prvoj ljubavi. Usprkos iznimno teškim trenucima mlada se kantautorica nostalgično prisjetila lijepih uspomena uz spoznaju kako dalje mora nastaviti sama.

Pjesma ‘Bez tebe’ bila je moj način za shvaćanje vlastitih emocija u proživljavanju rastanka od prve ljubavi. Zbog nekih okolnosti na koje nismo mogli utjecati odlučili smo nastaviti dalje jedno bez drugog. Za mene kao tinejdžera to je bio kraj svijeta u tom trenu. Nakon nekog vremena sve osjećaje stavila sam u ovu pjesmu. Kad pišem ne volim komplicirati. Želim kroz svoje pjesme reći što osjećam i mislim u nadi da će se netko pronaći u njima. Nema ljepšeg osjećaja od onog kad netko potpuno razumije što osjećaš kroz par stihova. Kada sam pjesmu prvi put pustila mojoj najboljoj prijateljici plakala je. Tada sam znala da je ovo moja prva autorska pjesma s kojom se želim predstaviti javnosti kao autor i kao izvođač.“, rekla je Laura.

Laura je proteklih godinu dana pohađala pjevanje kod Jacquesa Houdeka, nakon što je završila solo pjevanje u osnovnoj glazbenoj školi u Bjelovaru. Mlada kantautorica ove je godine prvi put nastupila na glazbenom festivalu Pjesme Podravine i Podunavlja, Pitomača 2022., gdje se kao najmlađa sudionica predstavila publici i zavrijedila pozivnicu za sudjelovanje na sljedećem izdanju festivala. Veliko priznanje stiglo je na regionalnom festivalu u Maglaju, na kojem je Laura u konkurenciji od 19 mladih pjevača iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije te Bosne i Hercegovine osvojila nagradu “Dinko Čizmić” za najemotivniju izvedbu večeri.

(82)

Laura objavila prvu autorsku pjesmu simboličnog naziva “Bez tebe”