Lidija Bačić Lille zagrijat će atmosferu u Vodicama s “Gramom ljubavi”

Osim što će sa svojim dugogodišnjim kolegom Draženom Zečićem predstaviti pjesmu “Nemam više ni snage ni volje”, Lidija će na vodičkoj pozornici zablistati i sa svojim novom ljetnom pjesmom “Gram ljubavi”. 

“To je jedna prava opuštajuća pjesma za ples koja me osvojila glazbom i zanimljivim tekstom koji govori o ljubavi muškarca i žene. Za pjesmu pripremamo i spot, a najviše se radujem samom nastupu na festivalu”, rekla je Lidija.

Tekst pjesme plesnog ritma potpisuje Fayo, a uglazbio ga je Denis Dumančić. Sve je to u jedan moderan aranžman upakirao Siniša Reljić Simba. Popularna pjevačica rado se vraća na pozornicu CMC festivala na kojem uvijek oduševi publiku svojom energijom i dojmljivim nastupima, a tako će sigurno biti i ove godine.

“Volim doći u Vodice jer se tamo opustim i podružim sa svojim dragim kolegama koje rijetko viđam, a festival je super prilika da se svi skupa zabavimo i predstavimo naše pjesme publici. Druženja s kolegama, odlična publika i atmosfera su mi najljepše stvari kod CMC festivala”, zaključila je Lidija Bačić Lille.

Foto: Filip Kovačević

(34)

Lidija Bačić Lille zagrijat će atmosferu u Vodicama s “Gramom ljubavi”