Lisinski Atrium – Kalember/Rucner/Duvnjak Trio

Ana Rucner, Vlado Kalember i Marko Duvnjak naći će se zajedno na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma, gdje će 14. rujna predstaviti svoj novi projekt Kalember/Rucner/Duvnjak Trio.

Čelistica Ana Rucner osmislila je glazbeni projekt u kojem je okupila glazbenu ikonu i frontmana Srebrnih krila, jednog od najuspješnijih pop-sastava naših prostora te mladog bubnjara i trubača.

„Nema ničeg ljepšeg od muziciranja s vrhunskim glazbenicima. Oduvijek sam uživala u kreiranju lijepih glazbenih projekata i u njih pretočiti ono najbolje od sebe“, ističe Ana Rucner ususret koncertu ovog zanimljivog trija.

Repertoar koji je Ana Rucner osmislila za ovu postavu obraća se svim generacijama i najrazličitijim glazbenim ukusima. Tako publika u unplugged varijanti može čuti velike hitove Vlade Kalembera i Srebrnih krila: Ana, Zakuni se ljubavi, Nek živi ljubav, Vino na usnama

U drugom dijelu koncerta, Ana Rucner i Marko Duvnjak na bubnjevima te uz trubu izvode sjajne obrade svjetskih uspješnica, glazbenih filmskih tema iz blockbustera, ali i poznatih klasičnih skladbi u Aninim crossover izvedbama. U ovom dijelu programa, svi fanovi Ane Rucner mogu uživati u žešćem zvuku uz filmske teme iz filmova Pirati s Kariba, Mombasa, Flashdance, serije Igre prijestolja i sl., te uz crossover klasike poput rock-verzije Destiny iz Beethovenove 5. simfonije, Vivaldijeva Storma, Ode radosti i drugih dinamičnih i bezvremenskih skladbi.

Publiku očekuju i obrade romskih i etno skladbi, ritmovi čardaša i plesnih, tradicionalnih skladbi uz Čaje šukarije, Đelem Đelem i mnoga iznenađenja.

Ulaznice su dostupne na službenoj web stranici Lisinskog.

(8)

Lisinski Atrium – Kalember/Rucner/Duvnjak Trio