Ljubav kao ključna poruka – Jakob Grubišak predstavlja novi singl “Sve do nje”

Jakob Grubišak, poznat po svojim impresivnim i zapaženim nastupima u showu The Voice, sada predstavlja svoju novu pjesmu “Sve do nje”.

Riječ je o emotivnoj baladi koja obiluje nostalgičnim tekstom, ali pritom i ističe Jakobove vokalne sposobnosti.

Spot za pjesmu “Sve do nje” nosi sa sobom jedan specifičan retro šarm te se uklapa u sam sentimentalni ton pjesme.

“Sve je više mržnje, a ljubavi nam itekako fali, ovom pjesmom htio sam poručiti da je ‘Sve do nje’ i da bez ljubavi ne možemo ništa. Nadam se da će pjesma i ova poruka doći do što više ljudi. Tekst i glazbu potpisujem ja, dok je za aranžman i produkciju opet zaslužan moj fantastični producent Alan Dović. Nadam se da ćete uživati i u spotu kojeg su radili Filip i Slađana Gržinčić (Grzincic Creative Visuals) s kojima mi je bilo veliko zadovoljstvo surađivati. Za kraj, hvala vam svima na podršci i jedva čekam čuti vaše dojmove o novoj pjesmi”rekao je Jakob.

“Sve do nje” je Jakobov treći kantautorski singl kojim nastavlja svoj profesionalni glazbeni put, započet još od malih nogu. Osim što ističe posebnost njegovog vokala, ova fantastična balada obogaćena je snažnim tekstom koji je ogledalo emocije tuge protkane nadom i predstavlja utjehu svima koji se mogu poistovjetiti.

(10)

Ljubav kao ključna poruka – Jakob Grubišak predstavlja novi singl “Sve do nje”