London Calling – Goran Bare & Majke stižu na pozornicu Dingwallsa 28. travnja!

Goran Bare & Majke, ikonski bend koji je obilježio generacije svojim sirovim rock zvukom i tekstovima, nastavlja svoju impresivnu glazbenu karijeru s još jednim nezaboravnim koncertom.

Nakon nedavnih nastupa diljem regije, bend se sprema osvojiti i London svojim energičnim nastupom u legendarnom Dingwallsu 28. travnja.

Nedavnim koncertom u Vintage Industrialu i showom u zagrebačkoj Areni krajem prošle godine, oduševili su publiku svojim hitovima i karizmatičnim nastupom.

Goran Bare & Majke su legendarni rockeri čija je diskografija poslužila kao nadahnuće za mnoge bendove, a koncerti poput ovog u Londonu prilika su da se ta inspiracija podijeli i s publikom diljem svijeta. Svojim specifičnim zvukom i hitovima kao što su “Budi ponosan”, “Ja sam budućnost”, “Mene ne zanima”, “Teške boje” i mnogim drugima, ostavili su neizbrisiv trag u povijesti regionalne glazbene scene. Svojom dojmljivom 40-godišnjom karijerom, nastavljaju osvajati srca publike.

Londonsku publiku očekuje fantastičan nastup ispunjen energijom i nevjerojatnom glazbom gdje će kultni rokeri još jednom dokazati zašto su jedni od najvećih. 

(13)

London Calling – Goran Bare & Majke stižu na pozornicu Dingwallsa 28. travnja!