Matija Dedić na Interliberu predstavlja novi album

Posjećenost i značaj Interlibera kao društvenog događaja koji okuplja veliki broj izlagača na nekoliko tisuća kvadrata izložbenog prostora, samo su neki razlozi zbog kojih je taj knjižni sajam već davno dobio oznaku superbranda Zagrebačkog velesajma. Službeno otvorenje 38. izdanja je u utorak, 10. studenoga, a trajat će sve do nedjelje, 15. studenoga.

Znanstveni kvart je nova zona događanja za sve uzraste, a predstavlja interaktivan pristup prenošenja znanja i popularizaciju svih znanosti na praktičan i zabavan način. Mnoge će sigurno iznenaditi i ZV zona.

‘Mi ćemo prvi put biti izlagači na vlastitom prostoru, naime ZV zona je produkt dizajnerski uradak studija koja će vizualnim izgledom i sadržajima komunicirati povijest, sadašnjost i budućnost Zagrebačkog velesajma. Na vrlo suvremen način bit će mjesto druženja, sastanaka, za ovu godinu ćemo pokazati fantastičan fundus plakata Zagrebačkog velesajma’, rekla je Marina Pavković, direktorica Zagrebačkog velesajma.

Velika zainteresiranost vlada i za Infogamer, gaming sajam koji će se ove godine održavati u čak četiri paviljona s izlagačima iz 15 zemalja. Prošle godine Infogamer je posjetilo 30 tisuća ljudi, a ove godine ih očekuju 50 tisuća. Putem interneta već je prodano više od 12 tisuća ulaznica.

Treba izdvojiti i glazbeni dio Interlibera. Već u srijedu, 11.11. na glavnoj pozornici u 6. paviljonu Matija Dedić će koncertno predstaviti album „Matija svira Arsena“. U 19 sati bit će predstavljeno, također izdanje Croatia Recordsa, 50 originalnih pjesama Arsena Dedića. Uživo će ih izvoditi Natali Dizdar, Tina Vukov i Saša Lozar uz pratnju Zvjezdana Ružića.

(367)

Matija Dedić na Interliberu predstavlja novi album