Mia Dimšić postaje nova glazbena gošća “Garden Livea”

Marko Kutlić probio je led novog projekta CMC televizije, „Garden live“, koji u vrtu Croatia Recordsa okuplja istaknute izvođače domaće glazbene scene.

Marko nas je proveo kroz pjesme koje pamti iz djetinjstva, pjesme koje mu osobno puno znače, te pjesme iz kojih je izvukao životne lekcije, a nastup će pamtiti kao nezaboravno iskustvo.

„Ovaj koncert je bio poseban, prvi CMC „Garden Live“! Bio je intiman, stoga sam ga odlučio podijeliti na tri etape, da bude drugačiji od ostalih koncerata koje sviramo. Meni je to bilo sjajno, činilo mi se da bi se moglo svidjeti ljudima, a nadam se da im se zaista i svidjelo.“ – rekao je Marko, kojeg je iz publike pratila i Nela:

„Jako mi je drago da je dobio svoju priliku da nastupa i pjeva. Neke od pjesama s večerašnjeg koncerta u Markovoj sam interpretaciji čula već puno puta, a neke su me baš jako iznenadile, poput Urbanove pjesme  „Svijet za nas“. Marka uvijek podržavam, i neka samo ovako nastavi.“

Projekt „Garden live“ nastavlja Mia Dimšić, višestruka dobitnica glazbene nagrade Porin koja je u vrlo kratkom roku svojim pjesmama i vedrinom osvojila vrhove top lista.

Mijin koncert zakazan je za četvrtak, deveti rujna, kada će u vrtu Croatia Recordsa i CMC televizije predstaviti brojne hitove iz svog glazbenog kataloga, te nastaviti priču „Garden livea“.

„Dragi svi, pozivam vas na drugi „Garden live“ koncert CMC televizije, društvo ćemo vam praviti moj bend i ja, stoga dođite da na lijep način uz pjesmu završimo ljeto.“ – izjavila je Mia.

(39)

Mia Dimšić postaje nova glazbena gošća “Garden Livea”