Mladi jazz gitarist Filip Pavić, u Tvornici kulture promovira svoj novi album “Labyrinth Songs”

U sklopu JazzHR festivala, mladi jazz gitarist Filip Pavić promovira svoj novi album “Labyrinth Songs”, 6. listopada u Tvornici kulture.

Nakon što se hvaljenim albumom prvijencem “Terra Incognita” predstavio široj javnosti, jazz gitarist Filip Pavić objavio je svoje drugo studijsko izdanje “Labyrinth Songs”. Prvim je albumom zaradio izrazite simpatije jazz publike, ali i kritike, koja ga je prepoznala kao vrsnog skladatelja i gitarista. Za potrebe snimanja drugog albuma Filip je ponovno okupio ponajbolje hrvatske jazz glazbenikeMatiju Dedića, Marija Bočića, Zvonimira Šestaka i Borka Rupenu, a 7 autorskih kompozicija nastalo je u studiju Artesuono u Udinama uz pomoć producenta Stefana Ameria. Iako je stilski raznolikiji, sa širim spektrom utjecaja od prethodnog albuma, “Labyrinth Songs” u isto vrijeme zadržava Pavićev istančani osjećaj za melodiju i liričnost.

Album je od danas dostupan na streaming platformama, a od sljedećeg tjedna i na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na webshopu.

(11)

Mladi jazz gitarist Filip Pavić, u Tvornici kulture promovira svoj novi album “Labyrinth Songs”