Na drugo mjesto Top liste prodaje albuma zasjela Tina Vukov, prvo mjesto pripalo Bijelom dugmetu

Prvo mjesto HR TOP 40 liste najprodavanijih albuma okrunilo je Bijelo dugme albumom „5. april ’81“.

Obogaćeno vinilno reizdanje, objavljeno u nakladništvu diskografske kuće Croatia Records, ponajbolje je live izdanje Bijelog dugmeta, najpopularnijeg i najuspješnijeg rock benda naših prostora svih vremena.

Uz „5. april ’81“, Bijelo dugme ovog tjedna na listi se našlo i s dvostrukima vinilnim izdanjem „Singl ploče I i II“ na kojem su okupljeni neki od nezaboravnih hitova poput „Ne spavaj mala moja muzika dok svira“, „Na zadnjem sjedištu moga auta“ i brojni drugi.

Na drugo mjesto na listi popela se Tina Vukov sa svojim novim studijskim albumom „Što me čini sretnom“. Drugim po redu studijskim albumom dobitnica glazbene nagrade Porin prekinula je višegodišnju diskografsku pauzu.

Na albumu je predstavila 10 evergrina u novim aranžmanima i modernoj produkciji Zvonimira Duspera Dusa.

Toma Zdravković jedan je od najvećih pjevača narodne glazbe koji je ikada postojao na našim prostorima. Obožavatelji su ga prozvali kraljem svih kafana, a na trećem mjestu liste nalazi se njegova „Antologija“, odnosno trostruko CD izdanje koje pokriva različita razdoblja njegove karijere.

Četvrto mjesto liste pripalo je albumu „The best of 2021“ Raznih izvođača, dok se na petom mjestu nalaze Urban & 4 s albumom „Lipanj srpanj, kolovoz“.

Dvostruki album otvara aktualni singl „Sama“, a slijede „Iskra“, pjesma okrunjena glazbenom nagradom Porin, „Pseća oluja“, „Div“, Kuća sjećanja“ i „Nitko osim nas“, kao i nove pjesme kao što su „Kavez nije dom“, „Duža riječ“ i „Biram ptice“.

(8)

Na drugo mjesto Top liste prodaje albuma zasjela Tina Vukov, prvo mjesto pripalo Bijelom dugmetu