Najbolji tulumi su “Na staroj adresi” i promociji albuma prvijenca Tragova

“Malena”, najslušaniji hit grupe Tragovi, bio je uvod u vrhunsku promociju albuma prvijenca “Na staroj adresi” koja se pretvorila u veliki tulum vjernih obožavatelja, kolega, obitelji i prijatelja popularne grupe.

Promociju je uvodnim riječima otvorila TV urednica i voditeljica Uršula Tolj, a nakon nje su se prisutnima obratili urednik izdanja Nikola Knežević i frontmen Mihael Bogčev koji je sve pozdravio i zahvalio se na potpori i dolasku. Album “Na staroj adresi” je kruna petogodišnjeg rada benda, a na njemu se nalaze hitovi “Malena”, “Da si mi tu”, “E moji ljudi”“Srce na dlanu”. Promocija se zaista održala na staroj adresi, u klubu Žabac gdje Tragovi često nastupaju, pa je cijeli događaj prošao u pravoj kućnoj i opuštenoj atmosferi.

Foto: Karla Matulina

Nakon što su Tragovi odsvirali svoje najveće hitove, na pozornici im se pridružio i Denis Dumančić s kojim su otpjevali “Sve na ljubav miriše”, singl koji su zajedno snimili. Tragove su na promociji podržale brojne kolege, a osim Denisa Dumančića, na pozornici su im se pridružili i Jure Brkljača, Dino Petrić, Marko Vukes, Učiteljice, Frano Pehar, Pirati, Kumovi, Enigma, Boss band i još mnogi drugi koji su otpjevali i odsvirali neke od najvećih domaćih hitova.

“Od srca hvala svim prijateljima i kolegama koji su bili sinoć s nama i proslavili naš prvi album”, zadovoljno je komentirao frontmen benda Mihael Bogčev. 

Foto: Karla Matulina

Sinoćnja promocija je bila odlično zagrijavanje za jesen i brojne koncerte Tragova kojima se jako veselimo. Dobro raspoloženje, odlična glazba i fantastični glazbenici koji su se izmjenjivali na pozornici promociju su pretvorili u odličnu zabavu koju će svi pamtiti. Bend je nedavno predstavio i svoj prvi samostalni autorski singl “Nota života” koji možete poslušati na aktualnom albumu. 

A dok čekamo datume koncerata, požurite po svoj primjerak albuma “Na staroj adresi” na webshopu ili u trgovinama Croatia Recordsa.

Naslovna fotografija: Karla Matulina

(9)

Najbolji tulumi su “Na staroj adresi” i promociji albuma prvijenca Tragova