Neda Ukraden predstavlja prekrasnu baladu “Živi se i umire za ljubav”

Jedna od najvećih regionalnih pjevačica, Neda Ukraden, predstavlja romantičnu pjesmu “Živi se i umire za ljubav”.

Riječ je o šarmantnom spoju zanosnog teksta i skladnog zvuka gitare i harmonike koji će podsjetiti na najvažniju lekciju u životu – da se “živi i umire za ljubav”.

“To je jedna od najljepših i najemotivnijh pjesama ‘stare Nede’, odnosno ima taj neki izričaj mojih najljepših pjesama 80-tih godina. Ja sam htjela da to bude pjesma u kojoj će svi ljudi uživati”, rekla Neda Ukraden.

Pjesma je nastala u znak velike zahvalnosti publici koja ju godinama sluša i podržava, zbog čega je Neda već dugi niz godina u samom vrhu glazbene estrade ovih prostora. Autor glazbe i teksta je Dušan Bačić, a za aranžman je zaslužan Dejan Nikolić.

“Dušan je autor koji najbolje poznaje moje želje i potrebe, uvijek pronađe to nešto drugo što još nisam dotakla i otpjevala, a vrlo je poželjno u mom repertoaru. On je čovjek koji je sa mnom radio dugi niz godina i razumije moje pjesme, energiju i vrstu publike koju imam”, osvrnula se Neda na suradnju s autorom pjesme Dušanom Bačićem.

“Živi se i umire za ljubav” ove godine publika će imati priliku uživo poslušati i na CMC festivalu u Vodicama, koji je u Nedinom srcu zauzeo posebno mjesto. Festival rijetko propušta jer je jedinstvena prilika da se podruži s publikom i kolegama, čuje nove hitove i uživa u suncu i moru, ali i promovira nova izdanja.

Ovogodišnji CMC festival bit će prilika za predstavljanje njene kompilacije dueta pod nazivom “Samo je nebo iznad nas”. Na njoj će se naći dueti s velikim regionalnim pjevačima poput Kemala Montena, Miše Kovača, Arsena Dedića, Željka Samardžića, Ivana Zaka i ostalih koje je Neda snimila u svojoj preko pedeset godina dugoj i uspješnoj karijeri.

(9)

Neda Ukraden predstavlja prekrasnu baladu “Živi se i umire za ljubav”