“Neobičan Par” nova je pjesma Ive Jurića

“Neobičan Par” pjesma je posvećena svim “neobičnim” ljudima koji su sebi našli partnera s kojim mogu biti otkačeni, posebni i svoji.

Glazbu i tekst potpisuje Ivo Jurić, a aranžman Josip Joco Vukoja.

“‘Neobičan Par’ je pjesma nastala u nekoliko minuta prilikom jedne obične večeri u malom stanu na vrhu grada. Nekada parovi koji su dugo skupa i savršeno funkcioniraju imaju svoje trenutke kad su totalne dvije suprotnosti. Ova pjesma opisuje baš jedan od takvih trenutaka na jedan šaljiv način. Obojana rock and roll aranžmanom, pjesma je puna energije i poziva na ples i dobru atmosferu”rekao je Ivo Jurić.

Pjesmu su obogatili Josip Joco Vukoja (gitare), Ivan Zovko (klavijature), Marko Jakovljević (bass gitara), Ivan Sušac (saksofon) i Dario Raos (bubnjevi), a snimljen je i videospot u produkciji MC productions (Mario Beljo).

Ovaj mostarski glazbenik svoje novo glazbeno putovanje s Croatia Records započeo je pjesmom “Mozak jedne djevojke” kojom je napravio zaokret u karijeri. Ivo je jedan period proveo uz akustičnu gitaru te je baš tom pjesmom uveo promjenu i okupio pravu postavu rock benda. Ubrzo nakon “Mozga jedne djevojke”, predstavio je ljubavnu baladu “Blizu”, a “Neobičnim Parom” nastavlja svoj uspješan glazbeni put.

“Pustite sebi 3 minute dobre zabave uz ‘Neobičan Par’, nećete požaliti…”poručuje Ivo za kraj.

(23)

“Neobičan Par” nova je pjesma Ive Jurića