Novi dvostruki studijski album slušajte na svim streaming platformama

“Lipanj, srpanj, kolovoz” dvije su strane Damira Urbana, s njegovom Četvorkom i solo, devet pjesama na prvom i osam pjesama na drugom CD-u koji nosi i podnaslov “Zapisi”.

“Lipanj, srpanj, kolovoz” je potpuno zaokružen album, intimna Urbanova priča i njegovo introspektivno putovanje u ovom nezahvalnom vremenu.

Album je od danas dostupan na svim streaming platformama, a fizičke primjerke u ekskluzivnoj pretprodaji po cijeni od 79 kuna možete naručiti putem webshopa Croatia Recordsa.

“Lipanj, srpanj, kolovoz” otvara aktualni singl “Sama” o kojoj je Urban rekao: “O samoj tematici pjesme ne bih previše govorio. Vjerujem da je njena priča dovoljno jasna i nema je potrebe dodatno objašnjavati slušateljima.”  “Sama” govori za sebe, kao i cijeli album – od Porinom nagrađene “Iskre”“Pseće oluje”“Diva”“Kuće sjećanja” i “Nitko osim nas” pa do pjesama koje će se slušateljicama i slušateljima tek zavući pod kožu.
“Lipanj, srpanj, kolovoz” nanovo će vam otkriti mjesta za koja mislite da su potrošena, jasnije ćete čuti, srčanije doživjeti – potrebno je samo iskreno slušati jer ovaj album je “duža riječ za nas”.

Album je nadahnut životom i djelom Yvesa Marieja Laméa (1895.–1936.), francuskog pjesnika i slikara čije dvije fotografije iz pariškog istražnog zatvora, kao i detalj jedne njegove slike, krase ovaj album za koji sjajno likovno oblikovanje potpisuje cijenjeni ilustrator i slikar Tomislav Torjanac.

“Urban&4 – Lipanj, srpanj, kolovoz” slušajte na svim streaming platformama, a fizičke primjerke u ekskluzivnoj pretprodaji naručite putem webshopa Croatia Recordsa po cijeni od 79 kuna.

Album će se u svim prodavaonicama Croatia Recordsa te bolje opremljenim CD shopovima naći od petka, 17. rujna po cijeni od 99 kuna.

(3)

Novi dvostruki studijski album slušajte na svim streaming platformama