Novi studijski album “Za šaku ljubavi” Mladena Grdovića

Uoči velikog koncerta u Višnjiku, Mladen Grdović objavio je novi studijski album “Za šaku ljubavi”.

Nazvan po pjesmi koju je izveo na CMC festivalu u Vodicama 2022. godine novi studijski album nudi još nekoliko festivalskih uspješnica sa Splitskog i CMC festivala na kojima se Grdović gotovo svake godine pojavljuje.

“Vilo moja sva u bilom”“Ne plači za njom majko”“Dalmatinca mater rodi”“Nije meni lako” su pjesme kojima je Mladen osvojio i publiku i radijske top ljestvice, a uz njih na novom albumu nalazi se i nekoliko suradnji.

“Samo je jedna Dalmacija”, pjesma je koju je Mladen Grdović otpjevao u suradnji s mladom slovenskom pjevačicom Ninom Donelli, duhovita “Vinograd” nastala u suradnji s Mejašima, te jedna od posljednjih “Arsenal”, pjesma posvećena rodnom Zadru koju je otpjevao uz Duška Lokina i Juru Brkljaču. Uz ove već poznate pjesme, dvije su sasvim nove “Dica Dalmacije” i “Da san zna”.

Autorska ekipa: Ljubo ŠeperićNenad NinčevićŽeljko PavičićHrvoje BuvaStipica KalogjeraNenad ŠiškovMario MikšićAntonija ŠolaDušan BačićŠtefanija SoldanSaša Žigić i Dejan Nikolić, na čelu s Mladenom Grdovićem, ne samo da su napisali pjesme koje odišu mediteranskim zvukom posvećene uvijek inspirativnoj Dalmaciji i žalu za izgubljenom ljubavi, već su i one zbog kojih je Mladen Grdović jedan od najpopularnijih i najomiljenijih pjevača zabavne glazbe.

Ove godine Grdović slavi 45 godina svoje uspješne karijere, a prvi veliki koncert kojim će obilježiti važnu obljetnicu bit će pred njegovom mnogobrojnom zadarskom publikom, u subotu, 10. veljače.  Slavljeničkoj atmosferi svakako će pridonijeti i Mladenove kolege i prijatelji koji će tu večer s njim dijeliti pozornicu: Maja ŠuputDuško LokinZlatko PejakovićEmilija KokićAntonija ŠolaJure Brkljača i Dino Petrić.

Veliki obljetnički koncert u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku počinje u 20 sati, a od 19 h publiku će zabavljati zadarski Jet Set Band.

CD od danas možete naći na svim prodajnim mjestima Croatia Records te na webshopu.

(19)

Novi studijski album “Za šaku ljubavi” Mladena Grdovića