Novim singlom Domenica objasnila zašto se prvi pamte

Malo zabave i opuštenosti na današnji dan unijela je Domenica s novim singlom i spotom “Prva ljubav, prva bol”.

Autorski par Tonči i Vjekoslava Huljić prvotno su je zamislili za Petra Grašu, no na kraju su se ipak odlučili za “Moje zlato” što se pokazalo kao pun pogodak. Pjesma “Prva ljubav, prva bol” ostala je te 2016. godine po strani, a Domenica je za nju snimila prateće vokale uz Hanu Huljić, Anteu i Juli.

“Nakon osam godina ova je pjesma opet nekako došla k meni s tom razlikom što je sada ovo ženska pjesma i moja je. Nevjerojatno mi je što se sve u to vrijeme izdogađalo. Kad sam za nju snimila prateće vokale, nisam ni mogla zamisliti u kom pravcu će se razvijati moja karijera”, objasnila je Domenica.

Spot za ovu pjesmu Domenica je odlučila snimiti u Beogradu, kamo se zaputila u pratnji kolegice i prijateljice Mije Dimšić. Za redatelja spota odabrala je Dušana Jaukovića.

“Htjela sam nekog s kim dosad nikad nisam radila i tko me uopće ne poznaje najviše zato što sam htjela vidjeti koliko netko može izvući iz mene. Jako sam zadovoljna suradnjom i spotom u kojem su mi pomogle Tina Walme i plesni klub Lambada”, dodala je Domenica.

Prelijepa Korčulanka objavila je prije pet godina debitantski album “Ćiribu Ćiriba”, a od tada svakih barem pola godine svoju publiku počasti novim singlom i spotom. Pod sigurnim vodstvom iskusnog Tončija Huljića, Domenica polako prikuplja repertoar i za svoju prvu zagrebačku Arenu koju je najavila 8. 11. 2030.

(26)

Novim singlom Domenica objasnila zašto se prvi pamte