One Possible Option objavili singl “Paper Planes” ususret koncertnim promocijama albuma “ETER”

Riječka grupa One Possible Option svojim drugim albumom “ETER”, objavljenim na vinilu u svibnju za Croatia Records, uz odlične kritike pokazuje se kao jedan od zvukovno najaktualnijih domaćih rock sastava, dok su singlom za naslovnu pjesmu, ujedno i prvu na hrvatskom jeziku, dali uzbudljivu naznaku o smjeru rada benda u budućnosti.

Ususret nadolazećim koncertima, za idući singl benda s aktualnog albuma odabrana je “Paper Planes”, pjesma koja prikazuje bend u drugačijem svijetlu te ‘podebljava’ činjenicu da se radi o bendu kojeg nije strah eksperimentirati te koji ima mnogo toga za reći.

“‘Paper Planes’ je pjesma koja govori o prolaznosti, ali i kutu gledanja uz koji to sve možda i nije tako strašno. Naravno, tekst ima više slojeva pa nam je drago da je ova pjesma neplanirano dobila svoj lyric video”, poručili su iz benda.

Ovoga ljeta i jeseni One Possible Option će album “ETER” predstaviti uživo na riječkoj Zvečki 13. srpnja, u zagrebačkoj Močvari 11. rujna, na Seasplash platformi u Puli 12. listopada, u šibenskom Azimutu 26. listopada, u karlovačkom Ziggy baru 16. studenog te 22. studenog u kninskom klubu A3. Novi datumi biti će poznati uskoro. Uz to, 6. srpnja OPO se uz Parafe druži s mladim generacijama Ri rockera uz ćakulu na “Rock & Talk” programu u riječkom Tunelu.

Foto: Filip Kovačević

(7)

One Possible Option objavili singl “Paper Planes” ususret koncertnim promocijama albuma “ETER”