One Possible Option stiže na CMC 200 Slavonija fest

Riječki alt-rock bend One Possible Option aktualnim je albumom „No King“ objavljenim u rujnu prošle godine zaradio odlične kritike publike i struke.

Pohvale su potvrdili osvojenim „Ri Rock“, „Music Pub“ i „Sound Report“ nagradama, a povratak koncerata dočekali su kako bi ga svojim obožavateljima mogli predstaviti i uživo.

Priliku za nastup imat će 4. rujna na 5. CMC 200 Slavonija festu, koji se ove godine  prebacuje iz Tvrđave Brod na popularni Poloj.

„No King“ One Possible Optiona ostvario je jak odjek među publikom, a prepoznali su ga i domaći obožavatelji, pa je One Possible Option nominiran u 6 „Ri Rock“ kategorija, a osvojili su dvije nagrade. Bend je proglašen najboljim izvođačem godine, dok je pjesma „All We Do Today“ proglašena singlom godine.

Na dodijeli „Music Pub“ nagrada Zlatka Turkalja Turkija bend je osvojio nagradu „Moj prvi Music Pub“ za najbolju mladu grupu.

Podsjetimo, prethodno festivalskoj večeri, ove godine u Slavonskom brodu 3. rujna očekuje nas i CMC party, na kojem će nastupiti Džentlmeni, Tarapana band, Učiteljice , Lidija Bačić Lille te Tri mušketira. Važno je za istaknuti kako ovo nije finalni popis izvođača koji će nastupiti na festivalu i CMC partyju, a ostala imena bit će otkrivena u tjednima ispred nas.

Osim CMC Partyja i 5. CMC 200 Slavonija festa održat će se i niz popratnih sadržaja poput promocije diskografskih izdanja i festivalske press konferencije i to na raznim lokacijama u gradu, a o čemu će posjetitelji biti upoznati na vrijeme.

(37)

One Possible Option stiže na CMC 200 Slavonija fest