Parni Valjak je headliner ovogodišnjeg CMC 200 Slavonija festa u Slavonskom Brodu!

Jedan od najvećih bendova u regiji i dobitnici Porina za životno djelo, legendarni Parni Valjak, headliner je ovogodišnjeg CMC 200 Slavonija festa.

Rock festival CMC 200 osmi puta će se održati u Slavonskom Brodu, a publika će i ove godine uživati u nastupima nekih od najpopularnijih izvođača s ovih prostora.

CMC 200 na rasporedu je 30. i 31. kolovoza, a drugu večer festivala na pozornicu će izaći Parni Valjak. Gradom na Savi odzvanjat će neke od najljepših rock pjesama poput “Gledam je dok spava”, “Dođi”, “Jesen u meni”, “Vrijeme ljubavi”, ali i aktualni singlovi “Moja glava, moja pravila”, “Bogati će pobjeći na Mars” i “Sad kad znaš”.

Njihov novi početak obilježila je suradnja s Igorom Drvenkarom, a o prestanku nisu ni razmišljali jer bez glazbe gube svoj smisao. Energiju i ljubav prema glazbi nastavljaju dijeliti upravo s mjesta gdje se najugodnije osjećaju – na pozornici.

Na ovogodišnjoj dodjeli glazbene nagrade Porin, Husein Hasanefendić Hus i Parni Valjak dobili su posebno priznanje za svoj izuzetan rad, trud i postignuća kojim su duboko obilježili hrvatsku glazbenu scenu, a svoje hitove koji su obilježili hrvatsku glazbu otpjevat će i sa slavonskom publikom.

Po svemu sudeći, Brođane i njihove goste čeka još jedan nezaboravni rock vikend!

Foto: Davor Dragičević

(8)

Parni Valjak je headliner ovogodišnjeg CMC 200 Slavonija festa u Slavonskom Brodu!