Pavini “Prvi koraci” od danas u prodaji i na streamingu

Jedna od najperspektivnijih mladih kantautorica nove generacije, Pava, predstavlja svoj album prvijenac, prigodnog naziva “Prvi koraci”!

Album je od danas dostupan na svim streaming platfomama te u trgovinama i na webshopu. Ovaj izvrstan pop album prošaran je retro prizvukom i elementima funka koji mu daju posebnost, a na njemu se nalazi i zanimljiv bonus track.

Mostarska kantautorica sa zagrebačkom adresom plijeni pažnju svojim vokalom, osmijehom, skromnošću, lirikom i glazbenom vještinom, a nastupima uživo zadobiva sve veću pozornost publike. Pava je pokupila brojne pohvale za svoj dosadašnji rad u kojem je surađivala s timom kvalitetnih glazbenika, a nema sumnje da će ovaj album biti jedno od zapaženijih glazbenih izdanja ove godine.

Pava priprema i koncertnu promociju svog prvijenca koja će se održati sljedeći četvrtak, 13. listopada, u klubu Sax! U prostoru gdje je glazba uvijek dobrodošla, Pava će nastupiti uz sjajan bend talentiranih glazbenika i goste iznenađenja. Izvest će već objavljene pjesme “Ponekad”, “Budi mi dobro”, “Dopusti mi”, “Horizont” te aktualni hit “Slobodan”, koji je već nakon prvog tjedna emitiranja našao svoje mjesto pri vrhu HR TOP 40 liste najemitiranijih singlova. Ulaz u Sax bit će slobodan, koncert će krenuti oko 20 sati, a link na Facebook event možete pronaći ovdje. Nastupom uživo Pavina ekspresivnost će doći do izražaja, a na vama je da uživate u njezinim “Prvim koracima”.

Pavine “Prve korake” na CD-u možete od danas nabaviti u svim prodavaonicama Croatia Recordsa te na webshopu.

(29)

Pavini “Prvi koraci” od danas u prodaji i na streamingu