Pjesma Ordinary people Whiteheadsa nosi važnu poruku

Riječka grupa Whiteheads pjesmom Ordinary People izašla je van hrvatskih okvira, a ideja je potaknuti ljude diljem svijeta da shvate da su oni moć, odnosno snaga koja liderima može reći puno toga.

Prešli smo Gornje Jelenje“, našalio se pjevač riječkog benda Damir Komnenović nakon što se pjesma počela vrtjeti u Italiji. Glazbu za Ordinary People skladali su član Whiteheadsa, Ivan Komnenović koji uz Davora Tolju potpisuje i aranžman te Ana Mihailović.

Pjesma je talijansko-senegalsko-hrvatska suradnja u kojoj su se Whiteheadsima Davora Tolje (Denis&Denis) priključili Awa Fall, Ermanno Fabbri i Marko Tolja. Awa Fall jedna je od najpoznatijih reaggae pjevačica u Italiji. Porijeklom je iz Senegala, a živi u Bergamu. Ermanno Fabbri je gitarist i pjevač iz Milana koji je proteklih mjeseci imao dvije vrlo vrćene pjesme Mi manca il calcio i Ti aspetto sulla spiaggia za koje mu je stihove napisao Ivo Šćepanović, inače autor teksta pjesme Ordinary People. Marko Tolja jedan je od naših najboljih muških vokala koji je upravo uz strica Davora Tolju stekao prva glazbena iskustva.

(84)

Pjesma Ordinary people Whiteheadsa nosi važnu poruku