Pjesma “Osijek (Moj grad)” grupe Vinyl 33 zaživjela je u obliku emotivnog videospota

Vječna ljubav prema Osijeku bila je dovoljan motiv bendu Vinyl 33 za pisanje pjesme “Osijek (Moj grad)”.

Emotivna posveta Gradu na Dravi već neko vrijeme plovi radijskim eterom, a ovaj osječki sastav jučer je predstavio i službeni videospot.

U spotu se pojavljuju do sada neviđene scene gradskih ulica i novog stadiona NK Osijeka, čime je ovaj grad dobio još jednu predivnu razglednicu koja će zasigurno naći mjesto u srcima ljudi koji ga vole. Prelijepe kadrove grada Osijeka, na ponos svih njegovih stanovnika i cijele Lijepe naše, zabilježio je đakovački filmski redatelj Mario Šulina iz Produkcije Nova. U spotu se osim Vinyla 33 pojavljuju Igor Delač i Dječji zbor “Lipa”, koji su dodatno vokalno obogatili ovu odu svom omiljenom gradu.

Glazbu i tekst pjesme “Osijek (Moj grad)” potpisuju Ivan Milić i Marin Ćurković, dok je uz producenta Stjepana Rudinskog pjesmu aranžmanski oblikovao čitav bend. Sve zapaženiji bend na domaćoj glazbenoj sceni nastavlja hrabro koračati prema prvom studijskom albumu. Iznimno autorsko i sviračko umijeće očituje se u svakoj novoj pjesmi, a kulminacija dosadašnjeg autorskog rada upravo je pjesma “Osijek (Moj grad)”.

(9)

Pjesma “Osijek (Moj grad)” grupe Vinyl 33 zaživjela je u obliku emotivnog videospota