Poslušajte singl prijenac Luke Gotovca

Luka Gotovac je 27-godišnji pjevač i kantautor iz Zagreba.

“Zauvijek” je njegov singl prvijenac, autorska pjesma kojom Luka oživljava stilove kao što su rock’n’roll, soul, funk, motown u suvremenom izdanju.

Luka, za razliku od mnogih drugih, nije jedan od onih koji su od malih nogu znali da se žele baviti glazbom. Kao tinejdžer počinje pisati pjesme, a u godinama koje su uslijedile mnogi su stihovi napisani. Sad je, uz podršku Croatia Recordsa, Luka napravio novi glazbeni iskorak. “Zauvijek” nije slučajno objavljena 14. rujna –pjesma je njegov rođendanski poklon ocu.

Prije potpisa za Croatia Records, Luka je nastupao u raznim cover bendovima, kao i u brojnim mjuziklima, gdje je upoznao mnoge ljude s kojima danas radi na svojim pjesmama. Između ostalih, nastupao je i u mjuziklu “Jadnici”.

Režiju videospota također potpisuje Luka dok je za videoprodukciju zaslužan Gabrijel Fabić. U spotu se uz Luku pojavljuje i Ena Sanan-Hdagha, a cijela priča jednog para odvija se u Zadru, gradu koji je poslužio Luki kao inspiracija za mnoge pjesme pošto je u njemu proveo svoje studentske dane.

“Zauvijek”, Lukin singl prvijenac, tek je jedna u nizu pjesama koje će Luka u skorijoj budućnosti objaviti i koje će se naći na njegovom albumu prvijencu.

(16)

Poslušajte singl prijenac Luke Gotovca