Poziv na ples – Nočni skok lansira zaraznu pjesmu “Ajmo prijatelji”

Slovenski zabavni sastav Nočni skok predstavlja svoj najnoviji singl “Ajmo prijatelji”, kojim nastavljaju niz njihovih uspješnih hitova.

Ova zarazna melodija, čiji je glazbeni aranžman djelo Mire Buljana u suradnji s Leom Škarom, dok tekst potpisuje Nenad Ninčević, predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje dobre i zabavne glazbe.

Nočni skok, sastavljen od pet glazbenika, ne samo da oduševljava svojom glazbom, već je i sinonim za nezaboravne zabave i lude provode. Njihovi nastupi izazivaju pravo veselje, a “Ajmo prijatelji” je upravo ona pjesma koja će dodatno razbuktati atmosferu i osigurati nezaboravne trenutke na svakom slavlju.

Zahvaljujući izvrsnoj suradnji s Epic Agencijom, pod redateljskom palicom Mikija Pavlina, Nočni skok je ovog puta pripremio spot koji plijeni pažnju svojom veselom i opuštenom atmosferom. Okruženi vinom, hranom i najboljim prijateljima, članovi benda su stvorili prizore koji pozivaju na uživanje i slavlje.

Svaka nota ove pjesme nosi dozu energije i pozitive koje će vas natjerati da zaplešete i pjevate u ritmu. Stoga, jedno je sigurno – “Ajmo prijatelji” postaje nezaobilazna himna svake fešte!

(18)

Poziv na ples – Nočni skok lansira zaraznu pjesmu “Ajmo prijatelji”