Predstavljamo solo album nagrađivanog autora i hitmejkera Maria Vestića “Zaboravio sam ti reći”

Od danas je u prodaji debitantski solo album renomiranog autora i skladatelja Marija Vestića, “Zaboravio sam ti reći”.

Vestićev autorski rad publika je imala prilike upoznati kroz velike hitove Opće opasnosti, Najboljih hrvatskih tamburaša, Zabranjenog pušenja te brojnih drugih bendova, a nakon nagrade Music Pub za pjesmu godine koju je zaslužio pjesmom “Zašto plačeš (Ivana)” predstavio se i u ulozi samostalnog izvođača.

Na albumu se nalazi 13 pjesama, glazbu i tekstove potpisuje Mario Vestić, aranžman i produkciju za pjesmu “Zašto plačeš (Ivana)” potpisuje Branimir Jovanovac iz Studia Mak, dok je sve ostale pjesme aranžmanski oblikovao i producirao Antun Toni Lović iz studija Plavi Film. Dizajn omota napravio je poznati hrvatski likovni umjetnik Vladimir Resner.

Svaka pjesma s albuma može se tretirati kao zasebna priča ili crtica iz života. Intimne ispovijesti koje je Mario čuvao samo za sebe, govore o neprežaljenim i bivšim ljubavima, propalim prijateljstvima, uspješnom ili malo manje uspješnom odvikavanju od poroka, nedosanjanim snovima, zapakirane u živopisan plastični rock i blues celofan, uz autentičnu Vestićevu interpretaciju, u stanju su zaintrigirati svakog slušatelja i potaknuti ga na samopromišljanje, ali i cupkanje nogom istovremeno.

Mario Vestić višestruko je nagrađivani skladatelj i tekstopisac koji se glazbom profesionalno bavi od 1992. godine. “Jednom kad noć”, “Tri rijeke”, “Tvoje ima čuvam”, “Divne godine”, “Andrija Čordaš” samo su neki od hitova koje je napisao za jedan od najpopularnijih hrvatskih rock bandova Opću opasnost te za legendarne Najbolje hrvatske tamburaše.

CD “Mario Vestić – Zaboravio sam ti reći” dostupno je na svim digitalnim platformama te na webshopu Croatia Recordsa.

Foto: Branko Galičić

(11)

Predstavljamo solo album nagrađivanog autora i hitmejkera Maria Vestića “Zaboravio sam ti reći”