Rade Šerbedžija idućeg tjedna stiže u Lisinski

Legendarni glumac i pjesnik, Rade Šerbedžija, u travnju ove godine održao je virtualni koncert.

Svojim je obožavateljima pjevao nove pjesme s aktualnog albuma „Ne okreći se, sine“, kao i neizostavne hitove sa svojeg koncertnog repertoara.

“Malo mi je neprirodno jer nisam navikao pjevati bez publike, zato sam u goste pozvao svoje prijatelje: Maju Posavec, božanstvenu glumicu s kojom sam imao prilike glumiti, svog starog prijatelja Peru Močiboba s kojim sam igrao nogomet i Gorana Bogdana, mog mladog prijatelja i šampiona glume na ovim prostorima. Njima ću uživo i vama preko ekrana pjevati i svirati večeras”, izjavio je tada Šerbedžija koji će uz Zapadni kolodvor bend svojoj publici uživo pjevati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 27. listopada s početkom u 20 sati.

Ovog puta na pozornici će mu se kao pridružiti posebni gosti: Gabi Novak, Damir Urban, Maja Posavec, Matija Dedić i Vlado Kreslin.

Ulaznice za neponovljivo druženje uz glazbu i stihove dostupne su na blagajnama Lisinskog, kao i putem sustava ulaznice.hr. Kako ne bi propustili ovu koncertnu večer, CMC televizija poklanja ulaznice za koncert, a više informacija čeka vas na našim  društvenim mrežama.

(5)

Rade Šerbedžija idućeg tjedna stiže u Lisinski