“Sreća to je kada te imam” Damira Kedže zauzela vrh top liste najemitiranijih pjesama

Na HR Top 40 listi najemitiranijih pjesama prvo mjesto zauzeo je Damir Kedžo sa singlom “Sreća to je kada te imam” za koji kaže da mu se emotivno otisnula u srce. 

“Uvijek je lijepo kad publika i struka prepoznaju pjesmu, želim se zahvaliti publici, radijskim urednicama i svima kojima se svidjela Sreća to je kada te imam’. Hvala vam na još jednom prvom mjestu na HR Top 40, iznimno me to veseli”rekao je Kedžo.

Pjesma donosi odličnu suradnju s Antom Pecotićem koja je u Damirovoj dugogodišnjoj karijeri već rezultirala velikim hitovima poput “Sve u meni se budi”“Poljubi me sad”“Vidi se izdaleka” i “Srce mi umire za njom”.

Priča o ljubavi i avanturi ispričana je kroz estetski upečatljivi videospot, stvorila se čarobna atmosfera ljubavi i inspiracije, prikazujući neizbježni sudar dvaju svjetova.

Njegov prethodni singl “Moje srce je” odveo nas je na romantično i nostalgično putovanje, a publika ga je nagradila Cesaricom za Hit rujna. Damir nastavlja svoju sjajnu glazbenu priču najavom još jedne uspješne glazbene ere i novim nezaboravnim hitovima.

(5)

“Sreća to je kada te imam” Damira Kedže zauzela vrh top liste najemitiranijih pjesama