the Karambol u Vinkovcima sviraju novi album

Nakon singla “Divan dan”, koji je na svoj osebujan način začinila Septica i kojim su the Karambol najavili novi nosač zvuka, album “Nakon svega” u izdanju Multi Music Media i Croatia Recordsa svjetlo dana ugledao je prošlog mjeseca.

Ovaj četvrtak, 14. rujna, the Karambol popet će se na pozornicu vinkovačkog Vanilla kluba i predstaviti nove pjesme publici uživo. Promocija albuma kreće u 20 sati.

Bend the Karambol osnovan je 1979. godine, kroz sastav su prošli brojni glazbenici, a sadašnja postava formirana je od iskusnih glazbenika koji su svoj zanat brusili u nadaleko poznatoj vinkovačkoj školi rocka. The Karambol čine: pjevač Vladimir Bakarić, ritam gitarist Miroslav Fuzy, solo gitarist Krešimir Janošić, bubnjar Hrvoje Tuček, basist Slaven Nuhanović, klavijaturist Mario Dragičević te Petra Marković kao prateći vokal. Bend je odsvirao brojne koncerte i festivale te nastavljaju, u nikad jačem sastavu s prekaljenim glazbenicima koji su prošli školu rock ‘n’ rolla i svirali u većini najznačajnijih vinkovačkih bandova, s istim entuzijazmom kao i na samom početku.

Album “the Karambol – Nakon svega može se pronaći u prodaji na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na webshopu.

Naslovna fotografija: Branko Galičić Bane

(9)

the Karambol u Vinkovcima sviraju novi album