Trosatnim koncertom Mladen Grdović obilježio godinu u kojoj slavi 45 godina svoje uspješne karijere

Jedan od najvećih pjevača zabavne glazbe, Mladen Grdović, održao je veliki koncert u svom rodnom Zadru, u dvorani Krešimir Ćosić u sportskom centru Višnjik.

Obljetnički koncert povodom 45 godina uspješne karijere, Mladen je započeo pjesmo “Evo mene moji ljudi” nakon koje je nizao hitove koji su obilježili njegovu karijeru: “Nije u šoldima sve”, “Sve za ljubav”, “Bacit ću mandolinu”, “Bila košulja”, “Dalmatinac sam” i ostale.

Veliko Mladenovo slavlje pred najdražom publikom uveličali su i njegovi gosti, Zlatko Pejaković, Maja Šuput, Antonija Šola, Dino Petrić, te njegovi sugrađani i kolege Emilija Kokić, Duško Lokin i Jure Brkljača. S Duškom Lokinom i Jurom Brkljačom, Mladen je nedavno objavio akutualni singl “Arsenal” posvećen upravo Zadru.

Publika koja je ispunila sva mjesta u dvorani, pjevala je gotovo puna tri sata s Mladenom, plesala, te skandirala njegovo ime kad je primio “Posebno priznanje za 45 godina uspješne karijere” koje mu je uručila glazbena urednica Klaudija Čular u ime Croatia Records.

Mladenove ljubavne pjesme kao i one koje su posvećene moru, njegovoj voljenoj Dalmaciji i Zadru, obilježile su njegovu bogatu karijeru, a gotovo da nema fešte na kojoj se ne pjeva neka od njegovih pjesama. Iako je i sam autor, Mladen se ponosi suradnjama s velikim autorima poput Đorđa Novkovića, Nenada Ninčevića, Stipice Kalogjere, Remija Kazinotija i ostalima.

“Obilježavanje važnih obljetnica nekako je postala tradicija tako da svakih pet godina napravim veliki koncert u dvorani Krešimir Ćosić. To su uvijek koncerti na kojima sam opušten i na kojima je samo važno da se publika zabavi. Puno dugujem svom Zadru, počeo sam uz Tomislava Ivčića, uz Đorđa Novkovića. Veseli me da su i večeras sa mnom neke moje kolege s kojima se znam zaista dugo. Maju Šuput znam od kako je bila mala jer sam surađivao s njenim ocem”rekao je Mladen Grdović.

U svojoj dugoj karijeri Mladen je objavio preko dvadeset studijskih i kompilacijskih albuma, a najnoviji album “Za šaku ljubavi” objavio je prije samo mjesec dana. Na izdanju je 12 pjesama, a za singl “Dica Dalmacije”, Mladen je uvjeren da će postati veliki hit.

Osim novog albuma publiku će razveseliti i činjenica da će još jedan veliki obljetnički koncert Mladen Grdović održati u zagrebačkoj Areni na jesen ove godine.

(5)

Trosatnim koncertom Mladen Grdović obilježio godinu u kojoj slavi 45 godina svoje uspješne karijere