U prodaji je kompilacija “Gold Collection – Ljubo Kuntarić”

U ediciji “Gold Collection” objavljena je nova kompilacija jednog od najpoznatijih kompozitora evergreenskih šlagera, Ljube Kuntarića.

Ivo Robić, Beti Jurković, Gabi Novak, Marko Novosel samo su neka od imena za koje je Ljubo Kuntarić komponirao glazbu. Plodonosna autorska simbioza s poznatom skladateljicom i libretisticom Blankom Chudobom iznjedrila je mnoge hitove koje možete pronaći i na ovoj kompilaciji, a neki od njih su “Ta tvoja ruka mala”, “Autobus Calypso”, “Na prozor zamagljen”, “Voljela bih da me voliš” i druge.

Prva Kuntarićeva uspješnica bila je pjesma “Ti ni ne slutiš” koja je 1953. godine pobjedila na premijernom “Natječaju za najbolje plesne melodije” danas poznatom kao Zagrebački festival. Bila je to prva u nizu nezaboravnih uspješnica hitmejkerskoga tandema Ljube Kuntarića i Blanke Chudobe.

Kuntarić je u svojoj karijeri napisao više od 2000 zabavnih melodija s 45 festivalskih nagrada, više od 150 dječjih pjesama, preko 650 sakralnih i 170 klapskih skladbi te 20-ak scenskih djela.
Album “Ljubo Kuntarić – Gold Collection” dostupan je na svim prodajnim mjestima Croatia Records ili putem webshopa.

(10)

U prodaji je kompilacija “Gold Collection – Ljubo Kuntarić”