U prodaji je novi kantautorski album Brane Likića “Zajedno u vremenu”

Od danas je u prodaji novi kantautorski album Brane Likića pod nazivom “Zajedno u vremenu”.

Album sadrži 12 pjesama, snimljenih u njegovom studiju “Blap” u Sarajevu. Kao najavu za album, izdao je veselu ljubavnu pjesmu “Treba mi plaža za pjesmu”, koja predstavlja vedar i energičan singl, savršen za ljetne večeri.

Videospot za “Treba mi plaža za pjesmu” dodatno osnažuje ovu atmosferu, prenoseći ljetnu idilu, a pjesma je savršena za sve one koji traže ljetni hit koji će ih odvesti u mislima na sunčane plaže, daleko od svakodnevnih obaveza.

Brano Likić jedan je od najplodonosnijih kantautora i producenata, a u posljednje dvije godine u izdanju Croatia Records objavio je nekoliko studijskih albuma koje potpisuje kao izvođač ili producent poput “Jazz postcard”, “Football”, “King is Back – Mirzino jato”, “Žuta ruža i Tribute to Ivo Robić – Marko Govorčin”, “Tempi passati – Srđan Gjivoje” te dvostruku kompilaciju pod nazivom “Gold Collection” koja daje najbolji uvid u njegovo stvaralaštvo.

Svestrani Brano Likić ove je godine organizirao i festival kantautora Kantarion koji se održao 17. svibnja u Trebinju, a ono što posebno veseli štovatelje njegova lika i djela je činjenica da Brano Likić priprema novi album Rezonanse, benda koji je Brano osnovao davnih sedamdesetih godna prošlog stoljeća u kojem je pjevačica bila njegova sestra Seka. Rezonansa je objavila dosta pjesama koje se i danas slušaju, a neke su postale i evergreeni, poput pjesme “Nemoj meni branit moja nano”, “Mirno idem krivim putem”, “Tamo preko Dunava”, a na novom albumu neke od njih će zasjati u novom aranžmanskom ruhu.

(3)

U prodaji je novi kantautorski album Brane Likića “Zajedno u vremenu”